Magnapress:

 Egy kis műszer óriási ereje
 

A Magnapress előnye a többi mágnesterápiás készülékkel szemben az, hogy kicsi, ugyanakkor erős. Terápiás-, nem orvosi változatait bárki otthon, vagy akár útközben, a munkahelyén, bárhol azonnal alkalmazhatja.

 

A Magnapress egy Olaszországban élő, magyar származású orvos találmánya, aki az Egyesült Államokban elvégezte az egyetemen a kínai orvoslás kurzust is, így gondolkodásában egyesíti az ősi keleti és a mai nyugati orvostudomány tudását és tapasztalatait.

A találmány abban áll, hogy a szétszóródó mágneses erővonalak egy speciális eljárással nyalábba rendezésével s azok adott pontra irányításával gyors, mellékhatásoktól mentes fájdalomcsillapítás érhető el.

 

A Magnapresst az Olasz Egészségügyi Minisztérium orvosi műszernek nyilvánította és forgalmazását engedélyezte az Európai Unió teljes területére. A forgalmazás kizárólagos joga az Európai Unióban az Életfa Egészségvédő Központé.

 

A Magnapress a mágneses hatáson kívül a Shiatsu-masszázson és az akupresszúrán, illetve az akupunktúrán alapul. A Shiatsu egy ősi japán gyógymasszázs, melynek során a meridián-pontokra gyakorolt nyomással megnyílnak az ún. tsubo-edények, és kiürül belőlük a méreganyag. A Magnapress esetében a nyomást a mágneses hatás helyettesíti. A megfelelő akupresszúrás pontokon alkalmazva a Magnapress mágneses ereje helyettesíti a nyomást, így jön létre ugyanaz a hatás, mint az akupresszúrás kezelésnél. A mágneses erő helyettesíti az akupunktúrás szúrást is, így a megfelelő pontokon céltudatosan alkalmazva betegségek kiegészítő kezelésére is alkalmas.

 

Bizonyított, hogy a mágneses energia ösztönzi a szervezet saját regenerációját. A mágnes felgyorsítja bizonyos enzimek és fehérjék képződését, és olyan energetikai változásokat okoz, amelyek kedvező élettani hatásokat váltanak ki. A Magnapress a keleti és nyugati gyógyító kultúra tudására és tapasztalataira épít. Mellékhatása, veszélye gyakorlatilag nincs. (Dr. Hegyi Gabriella PhD., a Yamamoto Intézet igazgatója, a Semmelweis Egyetem tanára)